A természet ereje, avagy volt egyszer egy workshop

A természet ereje, avagy volt egyszer egy workshop

A ZÖLD LAKadémia projekt a napokban elérkezett állomása következő témájához, a natúrkozmetikumokhoz. Egy szinte teljes napon át tartó rendezvény keretein belül hallgathattuk a szerintem egyik legérdekesebb és leghangulatosabb előadást. Minden érzékszervünk be volt vonva: tartalmas és informatív vetítést láthattunk, rengeteg érdekességet hallhattunk, illóolajok, fűszerek és krémek illatárjában fürdőzhettünk, és nem utolsó sorban még kóstolhattunk is némi gyógyteát és egy speciális keverékű fűszersót.

Nézz bele a videóba! 😉

Bár a program 6 órásra volt meghirdetve, szinte egy szempillantás alatt elröppent az idő, annyira beszippantott és magával ragadott a sok újdonság, a remek hangulat, na és persze a segédkezés. Ugyanis Helgának hála mi magunk is kipróbálhattuk milyen az ő cipőjébe bújni: csupa természetes és hasznos alapanyagból krémet készíteni. Bepillanthattunk a „kulisszák mögé”, ráadásul mi is összeállíthattunk számunkra szükséges kencéket vagy akár ajándékba is keverhettünk néhány tubussal szeretteinknek. 

Nem csupán egy sima előadást kaptunk, de kérdezhettünk is bátran, ami meg is történt jó sokszor, mivel folyton akadt valami, ami annyira érdekes volt, hogy úgy éreztük még többet meg szeretnénk tudni róla. 

A jelenlegi helyzetre való tekintettel a helyszínen csak páran lehettünk jelen, viszont senki sem maradt le, akinek felkeltette figyelmét az esemény, hiszen végig online közvetítéssel együtt zajlott a nap. Még a krémekhez szükséges alapanyagok listáját is megkapták az érdeklődők, hogy minél jobban be tudjanak kapcsolódni hozzánk. 

Hálás vagyok a meghívásért és a remek hangulatért, mely feldobta a napomat; és nem utolsó sorban a tapasztalatért.

Oh, és a krémekért is, ugyanis (csupán 4-5 napom volt eddig kipróbálni), de nekem segített a bőrproblémámon. Bár nagyon olajos volt az állaga és a bőröm sem szívta be igazán (ezért inkább egyfajta maszkként használtam), mégis azt az időszakot, mikor érzékenyebb a bőröm végre fájdalommentesen vészelhettem át. 

Köszönöm Helgának és a ZÖLD LAKadémia csapatának! Remélem még sok hasonló előadást szerveztek, hogy minél több embernek bearanyozhassátok a napját.

Baracksüti


A teljes előadást a Youtube-on a fenti videóra kattintva nézhetitek meg. (2 óra 35 perc)

A workshopot vezette:

dr. Bánvölgyi Helga, gyógyszerész, mentálhigiénés szakember, ehető vadnövény oktató, természetes krém készítő (Helgária termékcsalád)
▶ https://www.facebook.com/helgarianatur
▶ https://bit.ly/Helga_kinalata
▶ banvolgyi.helga@gmail.com
▶ 20/43-925-34

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük