„Mi az a chi-kung?”

„Mi az a chi-kung?”

A 360° ONLINE közreműködésével a ZÖLD LAKadémia projekt Chi-kung workshopján készülhetett egy rövid interjú Sifu Kovács Eszterrel, aki a Wu De Harcművészeti Egyesület egyik alapító tagja, és a Szegedi Wu De Harcművészeti Iskola egyik mestere is egyben.

Eszter bevezet minket egy kicsit a chi-kung világába, hiszen a kedvünkért nagyon röviden összefoglalta e légzéstechnika és mozgásművészet lényegét és hétköznapi használatának fontosságát.
Ha kíváncsi vagy arra, mit jelent maga a kifejezés, vagy hogy miért pont a chi-kung gyakorlataiból hozott példákat Eszter a foglalkozásra, és miért is tartja fontosnak, hogy megismertesse a résztvevőkkel kicsit a filozófiai hátterét is mindennek, akkor nézd meg az alábbi videót! Arra is választ kaphatsz benne, hogy mi köze a chi-kungnak az ásításhoz, és hogy hogyan kapcsolódnak a megfelelő légző gyakorlatok egészségünk megőrzéséhez, a betegségek megelőzéséhez.
Érdemes tehát neked is megtanulni néhány pár perces egyszerű mozdulatsort, aminek a rendszeres ismétlésével sokat tehetsz saját jól létedért! Ha szívesen tanulnál többet a témában, fordulj Eszterék iskolájához bizalommal!

A workshopról készült kis összegző videót is megnézheted a ZÖLD LAKadémia a YouTube csatornáján, ha ide kattintasz!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük