Az X-Embörök Nagyon Nagy projektje

Az X-Embörök Nagyon Nagy projektje

Az X-Embörök képregénysorozat első füzete 2006-ban jelent meg – és az elmúlt másfél évtizedben folyamatosan jöttek ki az újabb történetek. A 360° ONLINE stábja az alkotócsapat két oszlopos tagjával, Pusztai Dániellel és Váradi Gáborral beszélgetett.

Az első karikatúrák, ötletek, vázlatok 2003-ban készültek.

Az X-Embörök nevet egy szegedi tájszólást kevésbé ismerő csapattag vetette fel ugyanebben az évben, és ez annyira emlékezetes volt, hogy meg is született a sorozat címe.

A mi Danink egyszer küldött nekünk egy sztorivázlatot: “ezt írtam, mit szóltok hozzá?”

A csapat úgy gondolta, hogy ezt nem szabad kihagyni, így belevágott a Nagyon Nagy Kiadás előkészületeibe. A kezdeti történet azóta jelentősen kibővült, így a kötet mérete is folyamatosan nőtt. 

Már ott tartunk, hogy száz különböző alkotó dolgozik rajta.

A Nagyon Nagy készítésével nagyon nagy fába vágta a fejszéjét a csapat: a csatlakozott alkotókkal folyamatos a kapcsolattartás, és sorra készülnek el a fejezetek. Az X-Embörök csapata bízik benne, hogy a következő években sikerül a teljes műnek elkészülnie, és végre eljut a közönséghez is ez a grandiózus képregény.

A 360° ONLINE stábja további sok sikert, lendületet és kitartást kíván az alkotócsapatnak! Izgatottan várjuk a Nagyon Nagy Kiadást.

Hallgasd meg a teljes beszélgetést!

Kíváncsi vagy a podcast rögzítésének pillanataira?

Kövesd az X-Embörök tevékenységét a Facebookon is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük