Indul a diverCITY médiaworkshop Szegeden

Indul a diverCITY médiaworkshop Szegeden

Még tudtok jelentkezni a diverCITY médiaworkshopra, amely július 8 és 12 között kerül megrendezésre a D2 Ifjúsági Központban Szegeden. Egy hét alatt megismerkedhettek a fotózással és a különböző nemzetiségekkel, miközben egy jó társaság vesz körbe titeket.

Az előző évekhez hasonlóan idén is új médiatábort indít a D2 Ifjúsági Központ és a 360° ONLINE Ifjúsági Magazin szerkesztősége. Idén egy városi kalandtúrafüzet készítése lesz a fókuszban, a résztvevők így kis csoportokban a szegedi nemzetiségekről is kaphatnak információt. Az Európai Szolidaritási Testület támogatásának köszönhetően minden nap 9:00-17:00 óráig ingyenes programokkal és egy meleg ebéddel készülnek a szervezők.

Tavaly én is részt vettem a D2-ben egy hasonló témájú táborban és nagyon jól éreztem magam. Megismertem több médiás műfajt, podcastokat, kis videókat készíthettem. Ajánlom nektek, hogy jelentkezzetek idén is, mert egy szuper csapat tagjaként  sok, érdekes dolgot tanulhatunk a fotózásról és az interjúkészítésről. A nyári workshop hatására csatlakoztam a stábhoz, ahol jelenleg is aktívan tevékenykedem, például cikkeket írok.. Ha érdekel a média világa és felkeltettem az érdeklődéseteket, akkor jelentkezzetek június 23-ig az alábbi jelentkezési lapon. Bővebb információ a Facebook-eseményben található.

Benkő Márton

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük