Szegeden próbál az Ezeregyéjszaka stábja

Szegeden próbál az Ezeregyéjszaka stábja

Az első szegedi próbával az utolsó részéhez érkezett az Ezeregy Éjszaka produkció idei előadásának próbaidőszaka. Juronics Tamás rendező és Barnák László igazgató fogadta a sajtó képviselőit, a Szegedi Nemzeti Színházban tartott első szegedi próbán amelybe betekinthettünk egy kis időre. Tavaly nagy sikert aratott az akkor ősbemutatónak számító előadás. Ezt nem lesz könnyű idén túlszárnyalni.

Juronics Tamás szerint egy jó mese mindenkinek szórakoztató, másképp szól a gyermekekhez és mást ért belőle egy felnőtt. A Tasnádi István, Geszti Péter és Monori András által írt darab, klasszikus alapokra épül, mégis új műnek számít, hiszen nem az eredeti művet dolgozták fel, hanem teljesen új színdarabot írtak a régi alapján. Az előadás, a Szegedi Szabadtéri Játékok saját produkciója. hangsúlyozta a sajtótájékoztatón Barnák László, kiemelve, hogy ebben a formában máshol nem látható. Egy biztos, hogy a közönség kedveli a darabot hiszen második évben is hat teltházas előadáson tekinthető meg. Figyelembe véve a Dóm tér befogadó képességét valóban kivételes eredmény.

A linkre kattintva megtekinthetitek rövid összefoglalónkat a próbáról, a Facebook albumban pedig Mina fotóit láthatjátok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük