„A TE Valentin-napod” – Képregényalkotó pályázat

„A TE Valentin-napod” – Képregényalkotó pályázat

Mi szeretjük a képregényeket. Ezért úgy döntöttünk, hogy összefogunk a Szegedi Képregény Közösség tagjaival, és szervezünk egy képregényalkotó pályázatot „A te Valentin-napod” címmel. Bárki pályázhat, aki úgy érzi, szívesen belevág egy A/4 oldal terjedelmű, minimum 3 és maximum 12 képkockás történetbe. Az alkotásokat négy korcsoportban várjuk 2021. február 14-ig. 

Bambino (6-10 év), junior (11-14 év) ifi (15-18 év) és felnőtt (18-101 év). Rajzolhattok kézzel, vagy digitális eszközökkel. A téma feldolgozásának stílusa szabadon választható, de meg kell felelnie néhány irányelvnek. A képregény ne sértsen semmilyen erkölcsi- vagy személyiségi jogot, nem tartalmazhat rasszista, perverz vagy pornográf, trágár elemeket és káromkodást. A pályázatra benyújtott képregényeknek nem lehet politikai tartalma. A nem megfelelő tartalmú képregények nem vesznek részt a versenyben, és nem  kerülnek fel az online felületekre sem.

Egy pályázó, csak egy képregénnyel pályázhat. A legjobbnak bizonyuló alkotásokat ajándékcsomaggal díjazzuk, online díjátadó keretében. A versenyben résztvevő alkotások a  Szegedi Képregény Közösség Facebook oldalán és a 360° ONLINE Ifjúsági Magazin weboldalán lesznek megtekinthetők  A képregényeket a jelentkezési lapon keresztül várjuk. A pályázat Facebook eseményélt itt találjátok.

Jó rajzolást kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük