Megérkezett az idei SZIN lineupja, ami minden eddiginél több magyar fellépőt és hatalmas bulit ígér

Megérkezett az idei SZIN lineupja, ami minden eddiginél több magyar fellépőt és hatalmas bulit ígér

Szerencsére végre ismét a Szegedi Ifjúsági Napokon zárhatjuk a nyarat – ráadásul az idei fesztivált megtoldották még egy nappal, így augusztus 25. és 29. között a zenére (és némi frissítőre) kiéhezett fiatalokkal fog megtelni a Partfürdő. A bónusznap mellett Covid-specifikus újdonság, hogy csak magyar előadók lépnek fel, amit a szervezők így magyaráznak hivatalos közleményükben:

,,Egy olyan koncertfolyamot állítottunk össze, amivel meg szeretnénk köszönni nektek az eddigi türelmeteket, a legemlékezetesebbé próbáljuk tenni a nyár utolsó pillanatait és nem utolsó sorban minél több magyar zenekarnak szeretnénk lehetőséget adni, hogy a hosszú kihagyás után végre színpadra állhassanak. Az idei évben a vezetőség döntése értelmében kizárólag hazai zenekarok lépnek színpadra a fesztiválon, ezzel is segítve a teljes magyar zeneipart.”

Ennek megfelelően lesz újra Tankcsapda, Halott Pénz, 30Y, Kiscsillag és gyakorlatilag az összes hazai zenekar, amit csak el tudunk képzelni (talán csak Elefánt meg Bagossy nem, de a szervezők további meglepetéseket ígértek).

További jó hír, hogy a legtöbb fesztivállal ellentétben a SZIN megmaradt pénztárcabarátnak: az ötnapos bérlet 24.000 forintba fog kerülni, a napijegyekről és a napi bontásról viszont még nincs hír. A fesztivált természetesen csak védettségi igazolvánnyal lehet látogatni. Újabb hírekért érdemes lecsekkolnotok az esemény hivatalos Facebook-oldalát vagy a szin.org-ot. Találkozunk augusztusban!

Almási Fanni

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük