Véget ért a Szeged-projekt

Véget ért a Szeged-projekt

A 360° ONLINE stáb is részt vett a Szegedi Városi Kollégium Janikovszky Éva Tagintézménye által szervezett, Szeged-projektet záró kiállításmegnyitón 2024. április 29-én a Somogyi-könyvtárban. Diákok táncával, versmondással és Szegedről szóló Kahootozással indult az esemény.

De mi is a Szeged-projekt? A projekt egész tanéven át tartott, és a szegedi kolisok alkalmat kaptak a város megismerésére különböző szempontból. A havonta megrendezett eseményeken Szeged élővilágát, néprajzi érdekességeit, kulturális értékeit, történeti örökségét ismerték meg a diákok, amelyeket fotókon, interjúkon, kézműveskedésen illetve vetélkedőn keresztül dolgoztak fel. A Szegedi Városi Kollégium minden tagintézménye bekapcsolódott: az Ady Endre, a Gábor Dénes, a Fodor József, a Janikovszky Éva és a Székhelyintézmény középiskolásai erősebb és összetartóbb közösségeket hozhattak létre az eseményeken keresztül.

A zárókiállítást a Janikovszky Éva Tagintézmény pedagógusai és diákjai vezették le. Maga a kiállítás a beadott pályaművekből állt, amiket versenyeztettek, melyik a legjobb adott kategóriában. 

Képeink az eseményről:

A Somogyi-könyvtár képei az eseményről:

Langane Ében

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük