Szegedi sikerek egy országos tehetségkutató diákmédia pályázaton

Szegedi sikerek egy országos tehetségkutató diákmédia pályázaton

Ugyan kissé megkésve, de idén is megrendezésre került a DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat díjátadója Budapesten, az Akvárium Klubban. Az átadót eredetileg májusban tartották volna meg, de a szigorú járványügyi szabályok végett a program szeptemberre tolódott.

A versenyzők több kategóriában, például az év diákújságírója vagy az év tematikus diákrádiósa / rádiója címekért indulhattak. Szerencsére városunkból is jelentkeztek, és nagyon szép eredményeket értek el a versenyen. Természetesen értékes ajándékokban részesültek a díjazottak (könyv, a DUE médiatáborba szóló kedvezmény, könyvutalvány, hátizsák stb.)

De még mielőtt elárulnám kik lettek a díjazottak, elmondom, hogy pontosan mi is az a DUE.

A DUE Médiahálózat Magyarország második legnagyobb újságíró szervezete, amelyet 1989. szeptember 11-én hoztak létre. Szervezetük célja összefogni a média iránt érdeklődő fiatalokat és segítőket.

Helyezettek:

A díjátadó előtt és után is sok érdekes előadás, játék és verseny várta a vendégeket. Többek között Győrfi Pállal, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjével, Hanga Zoltánnal, a Fővárosi Állat- és Növénykert szóvivőjével, Rábai Balázzsal, az RTL II Híradó műsorvezetőjével és Kadarkai Endrével, az Arckép, a Nemadomfel és a Világtalálkozó című műsorok műsorvezetőjével találkozhattunk.   Egyszerre három helyen zajlottak az események, így mindig tudtunk váltogatni, hogy mit szeretnénk nézni. Unatkozni nem volt idő. 

Reméljük, jövőre is hasonló, színvonalas programokkal várnak minket a szervezők, és még ennél is több szegedi fog helyezést elérni ezeken a versenyeken.

Ezúton is gratulálunk a díjazottaknak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük