Véget ért a SZIN

Véget ért a SZIN

Hat nap zene és igazi fesztiváli hangulat Szegeden. Ez volt az Idei Szegedi Ifjúsági Napok.  Szinte a teljes hazai zenei paletta megmutatta magát a Tisza partján. Aki itt zárta a nyarat, biztosan talált a hazai kedvencei közül néhányat. A legszerencsésebb pedig már biztosan bejut a következő SZIN-re.

A külföldi fellépők azért hiányoztak, de mindenki örült annak, hogy újra SZINezhette az évet a barátaival, és eltölthet néhány gondtalan napot fesztiválkörülmények között. A szervezők gondoskodtak nemcsak a koncertekről, hanem a higiéniáról is. A fesztivál területén, fertőtlenítő pontokat állítottak fel, és a szociális helyiségek is gyakrabban tisztultak a szorgos takarítók által.  Aki nemcsak a koncertek előtt érkezett a Partfürdőre, a Civil Faluban remek időtöltést talált, és még arra is volt esélye, hogy sok egyéb nyeremény mellett a következő évi SZIN belépőjét is megnyerje.  

Készítettünk egy rövid összefoglalót, amit most közkinccsé teszünk.  Sok emlékezetes pillanatot sikerült belepréselnünk ebbe a néhány percbe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük