Szecessziós fotótúra a STÁBbal

Szecessziós fotótúra a STÁBbal

Sziasztok, Boldi vagyok egy új stábtag. Nyáron csatlakoztam a stábhoz egy tábor miatt, ami nem volt más mint a 360° STÁBor. Én olyan feladatot kaptam ezen a Fotótúrán, amit egyébként is szeretek, a videóforgatást. Tudni kell rólam, hogy az iskolámnak és az osztályomnak is szoktam csinálni videókat. Ezért is jöttem nyáron a STÁBorba, mert nagyon érdekel a média, különösen a videókészítés és a fotózás.

A Fotótúra nagyon izgalmas volt szerintem, igaz a végére nem éreztem a lábam és a derekam, mert végig forgattam a túrát, de élveztem. Anna és Bence mondta el az épületekről az információkat, amik biztos érdekesek voltak, viszont én a dolgomra koncentráltam inkább és kevésbé arra, hogy mit mondtak. Pár információt azért elcsíptem fél füllel és az izgalmas volt, nem is tudtam, hogy ilyen sok szecessziós épület van Szegeden. Sosem figyeltem még fel erre.

Az egyik stábtag mondta nekem még a túra elején, hogy magamhoz képest szótlan vagyok, én meg válaszoltam neki, hogy ilyenkor én mindent beleadok és nem szeretek közben beszélni. Mindenhol több felvételt is készítettem, mert kerestem a legjobb szögeket és mozdulatokat a vágóképekhez. Ebből az egészből pedig végül készítettem egy videót. Nézzétek meg! Legközelebb egy másik projektben láthattok majd engem, de hogy miben, az legyen meglepetés. #keressétekboldit

Tábith Boldizsár

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük