Múzeumok éjszakája ősszel is!

Múzeumok éjszakája ősszel is!

A nyári kiadás után a Múzeumok Őszi Éjszakáján is Kína lesz a téma Szegeden. Izgalmas tárlatvezetéseken lehet részt venni és sok érdekességet is megtudhatunk a kínai kultúráról. A szent Iván éjszakáján nyílt kiállítás anyaga továbbra is látható. Többek között a halhatatlanná tevő jáde páncél is.

A Móra Ferenc Múzeum valamennyi kiállítóhelyén várják a látogatókat, este hattól éjjel tizenegy óráig október 21-én szombaton. A tárlatvezetéseken kívül gasztronómiai és viseletbemutatók színesítik a programot. Sok érdekességet megtudhatnak a látogatók az uralkodói jade páncélról, és az agyagkatonákról is. A Fekete házban kínai kézműves műhely várja az érdeklődőket. A vármúzeum előtt pedig óriástársasjátékkal lehet majd játszani amely Szeged történetének eseményeit eleveníti fel. A teljes program a Móra Ferenc Múzeum honlapján érhető el.

Sok érdekességet kínált a nyári Múzeumok Éjszakája is. Megörökítettünk néhány pillanatot, melyekre érdemes visszaemlékezni. Ehhez nyújt segítséget a Facebook albumunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük