Együtt ünnepeltünk a tíz éves D2-vel

Együtt ünnepeltünk a tíz éves D2-vel

A D2 Ifjúsági Központ 10. születésnapját november 30-án ünnepelték, ahol a vendégek mellett stábunk tagjai is jelen voltak. A csapat néhány tagja már reggel nekikezdett a készülődésnek, segítve a szülinapra való ráhangolódást. Délelőtt 10 óra környékén elkezdtek megérkezni a vendégek. Köztük volt néhány másik ifjúsági szervezet vezetője, illetve tagjaik is. A baráti hangulatú ünnepséget a Talentum Alapítvány külföldi önkéntesei kezdték egy remek zenei előadással.

A meghívottak között volt két egyesület, akik a D2-vel közösen ünnepelték jubileumi évfordulóikat. Az Alternatíva Egyesület 30. évét tudhatja maga mögött idén, a gyulai Mi egy Másért Egyesület pedig a 20. évébe ért. Az eseményen jelen volt a sajtó is, így néhányan, köztük jómagam is, interjút adtunk – a Szeged Tv anyagát meg is nézhetitek ide kattintva. A szülinapi megnyitó után a híres D2 zsíros kenyérrel, és egy hatalmas, csodaszép tortával, illetve teával kedveskedtünk a vendégeknek. Azért a többesszám, mivel a stábtagok végig segítették a rendezvényt. Sőt, nekünk jutott a megtiszteltetés, hogy meggyújtsuk a tortán a gyertyákat, majd el is fújjuk azokat, miután kívántunk. Természetesen ezek után még nagyobb örömmel fogyasztottuk a finom tortát.

Délután egy kis ifjúságszakmai workshop került megrendezésre, amit az Aktív Ifjúságért Egyesületnek köszönhettünk. Csapatokat alkotva izgalmas de egyszerű foglalkozásokon vettünk részt. Több közös projekt volt már, például a 2022-es 360° Regeneráció médiatábor, aminek célja az új stábtagok toborzása volt. Amikor vége lett a programnak, egy utolsó közös beszélgetés után szépen lassan mindenki megindult hazafelé. Mi stábtagok maradtunk még és egy kellemes hangulatú, de visszafogott bulit csaptunk a végén.

Az eseményről készült képek megtekinthetők a 360° ONLINE Facebook és @360onlinemagazin Instagram oldalán. Kövessétek be ti is az oldalakat. Sőt, elkészült az ünnepi alkalomból a 360° OFFLINE 4. száma is, ami általunk írt cikkekből egy idei válogatás. A nyomtatott újságot a stábtagok a szülinapon meg is kapták apró D2-es ajándékok kíséretében. Ti pedig elolvashatjátok e-kiadványként, amiről korábbi cikkünkben már írtunk.

Szántó Márk

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük