Anime Kislexikon – 3. rész / Levontuk a tanulságokat!

Anime Kislexikon – 3. rész / Levontuk a tanulságokat!

Ha követsz minket, bizonyára tudod, hogy nagy fába vágtuk a fejszénket az előző adásban, ahol a fejünkbe vettük, hogy megkedveltetjük Márkkal az anime műfajt. Ígéretünkhöz híven, ebben a részben hírt adunk arról, sikerrel járt-e a küldetésünk, vagy elbuktunk. Próbáljuk a mai részben a felmerülő új témák mellett, a korábbi anime ajánlónk tanulságait is megosztani veletek.

Aki esetleg lemaradt volna az előzményekről, az meghallgathatja a korábbi részt Spotify-on, vagy esetleg Youtube-on is. Ha pedig a felvezető cikket is újra olvasnátok, arra is van lehetőségetek itt. Ha nincs szükségetek ilyen emlékeztetőkre, mert pontosan tudjátok mi minden hangzott el a 2. részben, akkor azt is tudjátok, hogy hátrányból indultunk, amikor Márkot választottuk tesztalanynak, mivel voltak kisebb „traumái” két korábban kapott anime ajánlat miatt, és csak nehezen vettük rá a közreműködésre. 😀 De, ugye mindenki tudja, hogy kísérlet márpedig nincs vizsgált tesztalanyok nélkül… tehát bevetettünk mindent, hogy a dolog működjön.

Ha kíváncsiak vagytok arra, mire jutottunk Márknál, és sikerült-e rávennünk arra, hogy két teljesen eltérő stílusú animét végig nézzen, majd véleményt alkosson róluk, akkor hallgassátok meg az új részt!

Az Anime Kislexikon mai csapata:
🎙 Takács Anna, Ábrahám Edit, Langane Ében és Szántó Márk

A 3. rész Spotify-on is elérhető!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük