Játékos péntek a Kö7 negyedik napján és Szeged Legmenőbb Tanára!

Játékos péntek a Kö7 negyedik napján és Szeged Legmenőbb Tanára!

Az idei Kö7-en is volt lehetőség jelölni a kedvenc tanárokat a Legmenőbb Tanár címre. Kedden indult útjára a szavazás, amit csütörtökön éjfélkor zárták le. A Szeged Legmenőbb Tanára cím kihirdetésére a Kö7 Pénteki napján került sor. Az eredményhirdetést élőben lehetett követni a @ko7szeged instagram oldalon. A vándordíj nyertese Helfenbein István Róbert tanár úr, az SZSZC Krúdy Gyula Szakképző Iskola oktatója lett. A serleget a tavalyi nyertes, Csepregi Imre, a Kiss Ferenc Erdészeti Technikum tanára adta át neki. Az eseményről a Delmagyar.hu is írt, amit itt olvashattok.

Csepregi Imre és Helfenbein István Róbert

A díjátadót követően folytatódtak a pénteki programok a D2 Ifjúsági Központban, ahol a társasjátékok és a képregények világában lehetett barangolni. A résztvevők szabadon választhattak, hogy milyen társasokkal szeretnének játszani. Volt, aki Twisterezett, volt aki A Tiltott Sziget elárasztott területeiről mentette a kincseket, de volt a Somogyi-könyvtár jóvoltából óriástársas is.

Az első magyar szuperhőssel ismerkedhettek az érdeklődő fiatalok az X-Embörök képregény egyik alkotójának Váradi Gábornak az előadásában. Pilcz Roland és Márok Attila a Toldi képregény kapcsán beszélgettek néhány irodalmi érdekességről. A Partiszkon Egyesület jóvoltából pedig Marvel és DC hősök és ellenségeik magyar történelmi alteregóit lehetett megkeresni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük