360° REgeneráció Médiatábor

360° REgeneráció Médiatábor

Remek lehetőséget kínálunk nektek a nyárra. Ha szeretnétek kicsit bepillantani a média világába, ott a helyetek az Aktív Ifjúságért Egyesület, és a 360° Ifjúsági Médiaműhely által szervezett médiatáborban. A média nagyon sokrétű szakterület, így a táborban is változatos programok várnak a résztvevőkre. Az Európai Szolidaritási Testület támogatásával megvalósuló táborban, ingyen részt vehetsz, és tapasztalt szakemberek foglalkoznak veletek az újságírás, film, rádiózás, fotó, podcastok, és az ifjúsági szakma világából.

A jelentkezés nyitva áll bárki előtt, aki elmúlt 12 de még nincs 18 éves. Azok is jelentkezhetnek akik már rendelkeznek valamilyen tapasztalattal média területen, például készítettek iskolaújságot, vagy iskolarádióban szövegeltek, de ez nem feltétel. A lényeg, hogy legyél kíváncsi és nyitott az újdonságokra. Jelentkezni itt tudsz egy rövid adatlap kitöltésével. Az eseményt a Facebookon is megtalálod.

A legfontosabbat pedig a végére hagytuk. A tábor végén te is tagja lehetsz a 360 ° Online Ifjúsági Magazin stábjának, ahol lehetőséged van, sok remek dologban részt venni. Szóval használd ki ne maradj le! A tábor befogóképessége 15 fő. REgenerálódjunk együtt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük