Jelentkezz a Kö7-re!

Jelentkezz a Kö7-re!

2022 újra a Kö7 éve. Ismét megrendezik a Középiskolások Hete rendezvénysorozatot, május 30 és június 3 között. Ha fellépnél, a zenekaroddal, vagy táncosként, bűvészként, vagy kiállítanád a festményeidet, szobraidat, egyéb alkotásokat, jelentkezz az online felületen keresztül.  Bármilyen művészeti ágban alkotó középiskolás alkotó számára nyitott a lehetőség. Aki Iskolai Közösségi Szolgálathoz szeretne néhány órát kapni , vagy szívesen lenne a média stáb tagja, szintén ezen a felületen keresztül tud jelentkezni.

Az idei Kö7  a Belvárosi Moziban kezdődik május 30-án  hétfőn, és az IH Rendezvényközpontban zárul június 3-án pénteken. A hét többi napján a D2 Ifjúsági Központ, a Somogyi-könyvtár Stefánia Fiókkönyvtár kluba, és a Szegedi Városi Kollégium Székhelyintézmény (Ortutaiy Kollégium) ad helyet a hetedik Kö7-nek.  Idén, a boldogság és a vidámság a téma.

Az alkotók jelentkezés mellett a Szeged Legmenőbb tanára díjra is jelölheted kedvenc tanárodat.  Ez egy vándordíj, melyet minden évben az előző nyertes ad át a díjazottnak.  A jelöléseket itt adhatod le. Még több információra van szükséged? Keresd fel  a ko7.hu oldalt, vagy az esemény Facebook oldalát! Találkozunk május 30-án! Mi ott leszünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük