„Túlestem” életem első Kö7-jén

„Túlestem” életem első Kö7-jén

„Túlestem” életem első Kö7-jén. Itt is van a teljesen szubjektív beszámolóm az egészről.

Kezdjük az elején: kedden még nem voltam lélekben az Agórában, mert amatőrségem miatt majdnem testben sem voltam ott. Röviden: lepörgettem magamnak, mely napokon hol leszünk, és véletlen a szerdai program helyszínére sikerült mennem. De végül odaértem még a megnyitó előtt, és én is megnéztem egy 75 éve működő deszki Néptáncegyüttes táncelőadását, mint a többi néző. A napom másik felét a Kö7 kiállításának képeit nézve és verseit olvasva töltöttem. Az a megtiszteltetés ért, hogy saját verseimből is kiállítottak néhányat, így még érdekesebb élmény volt olvasgatni a verseket. A kiállítást nézegetve megállapítottam, hogy én nem tudnék olyan szép képeket festeni vagy készíteni, mint amik ott szerepeltek.

Ilyen volt az Agórában a Kö7 kiállítás

Muzsika felelősként természetesen meg sem fordult a fejemben, hogy kihagyjam a szerdai napot. Két koncert is várt az IH-ban. Egy Ságváris banda lépett fel, akik az Essential Rampage névre hallgatnak, és egy másik Deákosokból álló banda, a Room824, amit évfolyamtársaim és barátaim alkotnak. Kipróbálhattam magam riporterként is a velük készült interjúban, amit majd itt a 360° ONLINE oldalán is megosztunk veletek hamarosan. Tessék majd megnézni!

Interjú a Rom824 bandával

A csütörtök igazi rendezett káosz volt, nem mellesleg a „Főnök úr” szülinapja, akit jól megleptünk a stábtagokkal, nem számított egy ilyen orvtámadásra. Nézzétek meg ti is instagramon, hogy meglepődött. Amúgy pedig a kollégiumi színhelyen különböző szervezetek állomásainál lehetett egy csomó mindent csinálni, például lehetett helyben fodrászhoz menni, angolul beszélni amerikaiakkal, néptáncolni, társasozni és szituációs játékban részt venni. De a napom azzal kezdődött, hogy cartoztunk a kerekesszékemmel (az egy kameramozgás fajta). Először csak poénból, de aztán két éles felvételt is készítettünk így. Azután csatlakoztam a fodrászatra várók hosszú sorához. Engem is megnyírtak. A nap vége felé pedig Annával együtt készítettünk interjúkat is a standoknál a szervezetek képviselőivel.

Csütörtökön a koliban

A pénteki napot sajnos ki kellett hagynom, mert épp kézilabdáztam egy mérkőzésen, így nem tudok semmit mondani azon kívül, hogy aznap #akicsimosolygott. Csak így a sztori kontextusba helyezéséhez: van Szántó Márk kollégám, aki a “Kicsi” becenévre hallgat – SZIGORÚAN csak ha stábtagok mondják! – és egész héten előadta a hattyú halálát. Trending: Használjátok a #akicsimosolygott hashtaget, hadd emlékezzen erre. Szeretni fog engem érte! 😀

Az utolsó Kö7 napon az Alternatíva Egyesület születésnapját ünnepeltük régi képek és történetek társaságában. Röviden: ettünk, ittunk, beszélgettünk. Ja, és én még színeztem is – a „Főnök úr” szerint várni kellett volna még azzal augusztusig. (#SZIN) A „Főnök úr” híres a szóvicceiről, ha még nem ismernétek őt.

Összességében: örülök, hogy részt vettem az eseményen, és kíváncsian várom a következőt.

Langane Ében

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük