Elkezdődött a kilencedik Kö7 szerevezése

Elkezdődött a kilencedik Kö7 szerevezése

A Kö7, azaz a Középiskolások Hete kilencedik alkalommal várja az érdeklődőket 2024. április 15-19. között Szegeden. A szervező stáb már a tanév elején elkezdte a munkát. Diákok és felnőtt szakemberek közösen dolgoznak azon, hogy színvonalas programokat kínáljon jövőre is a Kö7.

Már lehet jelentkezni előadónak, kiállítónak, segítőnek, médiásnak a Kö7-re. Ha érdekel a rendezvényszervezés, ha mondjuk ezt szemelted ki egyik továbbtanulási célodul, vagy esetleg DÖK tag vagy, és képviselnéd az iskolád, csatlakozz a szervezői csapathoz a Kö7 weboldalán keresztül, vagy írj nekünk az info@ko7.hu címre! A szervezésbe természetesen a 360° ONLINE stábjának tagjai is bevonódtak, akik közül többen pár hónappal ezelőtt csatlakoztak a szerkesztőséghez a 360° STÁBor után. Most pedig, már a Kö7 munkálataiban is részt vesznek.

A Kö7-tel kapcsolatos friss információkat, képeket, történéseket folyamatosan nyomon követheted a Kö7 saját Facebook vagy Instagram oldalán. Csekkold le, kövesd be! Téged is várunk a következő meetingre! A fontos eseményekről olvashattok majd a 360° ONLINE felületein is, hiszen mi is hírt adunk a történésekről.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük